Syarat - syarat tempahan

THIS IS T&C NEED TO BE VIEWED BY YOU BEFORE PURCHASING... :)

Sesiapa yang pertama tempah, akan dilayan terlebih dahulu....

HANYA PEMBELI YANG SERIUS SAHAJA DILAYAN KERANA PEMBELI YANG RAGU-RAGU AKAN MERUGIKAN PIHAK KAMI!!

Jika ada sebarang pertanyaan, sila email saya : ATIENAZ_COLLECTION@yahoo.com.my

Semua harga yang ditawarkan tidak termasuk bayaran pos
Sebarang perbezaan warna mungkin berlaku disebabkan oleh setting monitor atau effect pencahayaan kamera.

Sebarang barang yang dijual tidak boleh dikembalikan ataupun ditukar. Kami menjamin kualiti barangan kami berada ditahap yang memuaskan...

ATIENAZ COLLECTION tidak akan bertanggungjawab diatas sebarang kerosakan atau kehilangan yang berlaku semasa penghantaran pos dilakukan melalui   POS LAJU ATAU POS EKSPRESS.

ATIENAZ COLLECTION AKAN MEMASTIKAN SEMUA BARANGAN YANG DIHANTAR BERADA DALAM KUALITI YANG MEMUASKAN SEBELUM MEMBUAT SEBARANG PENGHANTARAN. 

CARA MEMBUAT TEMPAHAN :

1. Sila mengisi borang tempahan ATIENAZ COLLECTION pada bila-bila masa untuk membuat sebarang tempahan. (Jika anda mahu lebih cepat sila mesej saya selepas anda mengisi borang atau mesej saya untuk membuat sebarang tempahan).
2. ATIENAZ COLLECTION akan membalas email/ mesej anda tentang barang yang ditempah samada masih ada ataupun sudah ditempah oleh pelanggan yang lain, cara penghantaran dan kos penghantaran.
3. Sila membuat pembayaran dalam masa 3 hari selepas pengesahan pembelian ataupun barang itu akan dijual kepada orang lain.


4. Sila emailkan kami bukti pembayaran anda dengan melampirkan salinan ataupun gambar resit pembilan. Pihak kami perlu memastikan pembelian anda terlebih dahulu.

6. Barang tempahan akan dihantar ke pintu rumah anda secepat yang mungkin sejurus selepas pembayaran dilakukan. Jangka masa penghantaran dalam masa 1 sehingga 3 hari.
7. Nombor Pengesahan pos (Tracking number) akan dihantar kepada anda dalam jangka masa 2 - 3 jam selepas penghantaran dilakukan. 

CARA PEMBAYARAN
Semua pembayaran mesti dilakukan melalui MAYBANK SAHAJA. (Kami akan cuba membuka akaun bank lain pada masa akan datang). Nombor akaun akan diberikan apabila pengesahan pembelian barang disahkan oleh anda. 
KADAR KOS PENGHANTARAN

MELALUI POS LAJU :
Bawah 500gms
-RM 7 (WM)
-RM9 (EM)
Untuk 250gms seterusnya
tambah RM3 (WM)
tambah RM4 (EM)JANGKA MASA PENGHANTARAN

Penghantaran akan dilakukan pada hari ISNIN, SELASA, RABU, KHAMIS  DAN JUMAAT SAHAJA.
Barang yang ditempah akan dihantar sehari selepas bayaran dilakukan.

[PADA HARI CUTI ATAU CUTI UMUM, BARANG AKAN DIHANTAR PADA KEESOKAN HARI]